Verzendkosten en levering

De verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling. Boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis. Zodra jouw betaling door ons is ontvangen, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Wij versturen (binnen Nederland) alle pakketten met PostNL. Deze worden binnen twee dagen bezorgd. Voor buitenlandse zendingen nemen wij contact met je op.

Ben je in de gelegenheid, dan kun je ook de bestelde artikelen afhalen in de winkel in Hengelo (Gld). Tijdens het bestellen kun je aangeven of je de bestelde artikelen wilt afhalen door 'afhalen in de winkel' aan te vinken. Binnen drie dagen moeten de bestelde artikelen worden afgehaald.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Het retourformulier krijg je meegestuurd met de bestelling. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,50 per briefpost of € 7,50 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruikmaakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@capuchonfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouren kunnen teruggestuurd worden naar:
Capuchon Fashion
Raadhuisstraat 21a
7255 BK Hengelo GLD

GRATIS VERZENDING VANAF €50,-